0-36 Ay Çocuk Bakımı Eğitimi (SGK Çalışan Anne Desteği)

0-36 Ay Çocuk Bakımı Eğitimi (SGK Çalışan Anne Desteği)

Sertifikalı 0-36 Ay Çocuk Bakımı Eğitimi , SGK Çalışan Anne Desteği Programına Uygundur. SGK Çalışan Anne Desteğinden Faydalanmak İçin Gereken Çocuk Gelişimi Sertifikası Almak İçin İnceleyiniz.

Çalışan annelere 325 EURO Yaklaşık 3000TL DESTEK ! Destek için zorunlu olan bu sertifikaya en kısa sürede sahip olmak için hızlı kayıt olabilirsiniz. Eğitim Programımız ve Sertifikamız bu konuda SGK'dan kabul görmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından finanse edilen SGK tarafından yürütülmekte olan Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi; Ankara,İstanbul ve İzmir illerinde uygulanmaktadır.Proje ile kadınlara toplamda 25.472.000 Avro (€) mali destek aktarılacaktır.

Çalışmak, işe geri dönmek ya da yeni bir işte çalışmaya başlamak istiyorsanız, bu Proje ile Sosyal Güvenlik Kurumu bütçenize aylık 325 avro Çalışan Anne Desteği sağlıyor. Destek miktarı 2021 yılında aylık 325 avrodur.  2022 yılında 350 avroya çıkacaktır. Özel gereksinimli çocuğu olan annelere fazladan 50 avro ödenmektedir. Proje kayıtları devam ediyor.

Ön kayıtlar e-devlet şifresi ile buradan veya www.sgk.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilmekte olup ön kaydını başarıyla yapanilk 3700 anneye kesin kaydını yaptırmak üzere randevu verilecektir.

Kaynak: https://sgkegitimlibakici.org/