1  SERTİFİKA

COVİD-19 Korunma ve Hijyen Eğitimi

Eğititim Süreci ; Oluşturulan Kayıt Sonrasında , tarafınıza kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir sms iletilmektedir.(Bu ileti mesai günlerinde akşam saat 19.00'da yapılmaktadır. Seminerden 1 Gün önce seminere giriş yapacağınız web adresi iletilmektedir.Programdan 1 saat önce ise giriş bilgileriniz SMS olarak gelmektedir. (Havale veya Kredi Kartı ile yapılan ödemeler sistemden bankaların açıldığı ilk iş gününde kontrol edildikten sonra size onay için dönüş yapılacaktır.)

Kredi Kartı ile Ödeme Yapmak İçin Tıklayınız

Covid-19 Korunma ve Hijyen Eğitim programınızın eğitim programı:

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Pandemi ve Enfeksiyon Kontrol Yöntemleri
  • Kişisel hijyen
  • Koruyucu Donanımlar
  • Kişisel Temizlik
  • İşyerlerinde Hijyenin Önemi
  • İşyeri ortamlarının temizliği
  • Dezenfeksiyon
  • İşyerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği
  • İşyeri Uygulamaları
Toplam 8 Saat Sürecektir.

Eğitim programının tamamı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşmektedir. Eğitim programı öncesi ya da sonrasında üniversitemize gelmenize gerek olmayacaktır. Sertifika Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından onaylı, ıslak imzalı ve mühürlü şekilde gönderilecektir.

ÖNEMLİ NOT:
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (DPÜSEM) SADECE BELGELENDİRME HİZMETİ YAPMAKTADIR. KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ!

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

• Eğitim uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler internet üzerinden yapılacaktır.
  • Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 15 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar kargoya alıcı (aday tarafından) ödemeli gönderilecektir.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Ödeme işlemini kredi kartı ve banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.

Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT:
BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ! LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

Kredi Kartı ile Ödeme Yapmak İçin Tıklayınız

Eğitim Süreci; Oluşturulan Kayıt Sonrasında , tarafınıza kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir sms iletilmektedir.(Bu ileti mesai günlerinde akşam saat 19.00'da yapılmaktadır. Seminerden 1 Gün önce seminere giriş yapacağınız web adresi iletilmektedir. Programdan 1 saat önce ise giriş bilgileriniz SMS olarak gelmektedir. (Havale veya Kredi Kartı ile yapılan ödemeler sistemden bankaların açıldığı ilk iş gününde kontrol edildikten sonra size onay için dönüş yapılacaktır.)

Eğitim Sonunda katılımcılara; Eğitim Sonunda Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Hijyen Koşulları içerisinde üretilip Tarafınza Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak seminerden EN GEÇ 10 iş günü sonra kargoya teslim edilecektir.

Uzaktan Öğretim Sistemi; Kayıt Sonrasında Tarafınıza gelecek SMS ile Kurumumuza ait LMS ( Uzaktan Eğitim Sistemine) Giriş yaparak İlgili ders tarihinde canlı yayın olarak derslere katılabilirsiniz. Yazılı ve görüntülü olarak soru sorma imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca sistem üzerinden sunu ve eğitimciyi takip edebilirsiniz . Derslerinize; Telefon, Tablet, Bilgisayar vb. tüm akıllı cihazlardan dahil olabilirsiniz.

ÖRNEK SEMİNER GÖRÜNTÜSÜ

•  Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu dpusem@dpu.edu.tr adresine mail olarak iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ  YAZINIZ.)