Üniversite Onaylı ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Sertifikalı Eğitim Programları

%39 İNDİRİM 390.00 TL 640.00 TL
KALAN 13 Kontenjan
ÖN KAYIT OLUŞTUR
Bilinçli EFT uygulaması ile hayatımızın her döneminde olan duygusal tıkanıkları çözebilir bu tıkanıklara modern müdahalelerde bulunarek bilinçaltımızı temizleyebiliriz. EFT'nin temelinde kişinin yaşadığı sorun ve problemle barışık olabilmesi geçmektedir.

EFT Sertifika Programı (Duygusal Özgürlük Tekniği)

İçerisinde olduğumuz stresli ve yoğun hayatın belki de içerisinden bir çıkış EFT (Duygusal Özgürlük Tekniği)..

Gündelik hayatımızda karşılaştığımız zorluklar, stresli iş hayatı ve yaşayabileceğimiz tüm olumsuz durumlar bizleri mental açıdan yorgunluğa sürüklemekte ve içerisine girdiğimiz durum yaşamımıza direkt olarak yansımaktadır.

Gündelik yaşantımızda veya geçmişte yaşadığımız içimizden atamadığımız duygusal yoğunluğu olan problemler zihnimizi olumsuz etkilemektedir. Yaşananların olumsuz etkileri bazen yıllarca sürmekte, alışkanlıklarımızı, moivasyonumuzu ve mutluluğumu üzerinde etkin rol oynamaktadır.

Olumsuz yansıma ikili ilşkilerimizde, iletişimimizde, iş hayatımızda ve tüm anlarımızda bizleri zıt kutuplara doğru itmektedir.. Oluşan duygusal zorluk motivasyonumuzu düşürmekte ve kişiyi duygusal zorluğa çekmektedir.

EFT Duygusal Özgürleşme Tekniği uygulaması sonrasında Duygusal Sağlığa ulaşmanın zihniniz ve hayatınıza olan önemini fark edeceksiniz..

EFT Duygusal Özgürleşme Tekniği Eğitimi,

👉EFT Duygusal Özgürleşme Tekniği olarak bilinen üçüncü dalga psikoloji ekolleri arasında yer alan bu uygulama hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ister misiniz?

👉Kapsamlı tüm bilgileri eğitimimizde bulabilirsiniz.

✅ EFT tarihçesi, uygulamaları ve bilimsel araştırmaları açısından yakından tanıyacağız.

✅ EFT Uygulandığı Alanlar, Özellikleri, Cümle Kalıpları, Direnç Noktaları, Bedenin Hassas Noktaları.

✅ EFT 9 Gamut Prosedürü, Vuruş Noktaları, Uygulama Prosedürü

✅ Bağımlılıklardan Özgürleşmek, Fobilerden Arınmak, Travmatik Duygulardan Özgürleşmek, Negatif Duygulardan Özgürleşmek, Negatif İnançlar Arınmak, Potansiyeli Performansa Dönüştürme, Ruhsal Gelişim

🗓 13-14-20-21 KASIM 2021

⏰ 13:00 - 17:00

EFT yani Duygusal Özgürlük Tekniğini oluşturan alt başlıklar arasında akupress, hipnoz,nlp ve psikoterapi vardır.

EFT tekniği akupunktur uygulamasına çok benzemekte ve bu uygulamanın çok daha kolay uygulanabilen çeşidi olarak öne çıkmaktadır.

EFT Uygulamaları Nedir ? Neden Gereklidir ?

-EFT,  içerisinden çıkılamayan her türlü durum ve zorluğun terapi ve seanslarla kısa sürede çözüme kavuşturulması -veya çözüme yaklaştırılması amacıyla kullanılmaktadır.
-EFT bu uygulamalar için uygulanan bir enerji uygulamasıdır.
-EFT kolay öğrenilen ve uygulanabilecek olan çözüm yöntemidir.
-EFT yönteminde başarı oranının %85 oranında olması yöntemin işlevselliğini ve kullanılabilirliğinde önemli bir etkendir.

EFT  (Duygusal Özgürlük Tekniği) Hangi Konularda Başvurulabilir ?

•EFT Yöntemi olumsuz duyguların yönetiminde,
•Olumsuz düşüncelerin yönetiminde,
•Duygusal travma ve ihmal izlerinde,
•Performans kontrolünde,
•Madde bağımlılıklarında,
•Ruhsal gelişim evrelerinde,
•İkili ilişkilerde,
•Hedef belirleme ve yönetiminde ve tüm bunların yanında insanı etkileyen ve etkileyebilecek ruhsal,duygusal ve fiziksel tüm olumsuzluklara karşı kullanılabilmektedir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Yabancılara Türkçe Öğretimi

Yabancılara Türkçe Öğretimi

(39)
%58 İNDİRİM

(57)
%39 İNDİRİM
Disleksi Eğitmen Eğitimi

Disleksi Eğitmen Eğitimi

(40)
%61 İNDİRİM
Dış Ticaret Temel Eğitimi

Dış Ticaret Temel Eğitimi

(36)
%31 İNDİRİM
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapan veya soru soran kimse yok.