Erken Çocuklukta Okula Uyum Süreci Eğitim Semineri

TÜM EĞİTİM CANLI YAYIN OLARAK GERÇEKLEŞECEKTİR.
                                       KATILIMCILAR YAYINA ALINARAK ETKİLEŞİMLİ OLARAK KATILIM SAĞLAYABİLECEKLERDİR.

1 PROFESYONEL SERTİFİKA

SEMİNER PROGRAMLARİMİZ BİR AY SÜREYLE SİSTEMDE KALACAK OLUP SEMİNER BİTİMİNDEN 72SAAT SONRA GİRİŞ YAPIP TEKRAR TEKRAR TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.SERTİFİKA İŞLEMLERİNE TABİİ OLACAKSINIZ.

Erken Çocuklukta Okula Uyum Süreci Eğitim Semineri

Eğititim Süreci ; Oluşturulan Kayıt Sonrasında , tarafınıza kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir sms iletilmektedir.(Bu ileti mesai günlerinde akşam saat 19.00'da yapılmaktadır. Seminerden 1 Gün önce seminere giriş yapacağınız web adresi iletilmektedir.Programdan 1 saat önce ise giriş bilgileriniz SMS olarak gelmektedir. (Havale veya Kredi Kartı ile yapılan ödemeler sistemden bankaların açıldığı ilk iş gününde kontrol edildikten sonra size onay için dönüş yapılacaktır.)

Kredi Kartı ile Hemen Ödeme Yapmak için Tıklayınız !

Tarih : 20 Kasım Cuma
1. Oturum 16.00-17.30
2. Oturum 17.45-19:15

Eğitimciler ;
Uzman Eğitimci Neslihan Nur Çelik

OKULA UYUM SÜRECİ

Eğitimin Amacı

Çocuklar için, okula başlamak bir dönüm noktasıdır. Artık çocuk, hayatının belli bir sürecinde okula devam eder. Bu nedenledir ki; okula başlamadan önce, başladığında ve sonrasında yapılan bütün hazırlıklar, uygulamalar, çocukla kurulan iletişim gibi birçok faktör uyum sürecini etkiler. Bu eğitim; anne - babaların, eğitimcilerin ve eğitim yöneticilerinin okula uyum sürecinde, ne tür uygulamalar yapabilecekleri konusunda yol gösterici olacaktır. Bununla birlikte, pandemi döneminde çocukları okula başlayan anne - babalara ve bu süreçte bulunan bütün eğitimcilere pratik bilgiler sunmak eğitimin hedefleri arasındadır.

Okul, hayatımızı şekillendirmemizi sağlayan, okul öncesi dönemdeki becerileri geliştiren, devamında da ilkokul süreciyle okuma yazma ile farklı ve yeni bir sürecin sağlandığı kurumlardır. Yaşam görevlerimizin ve mesleklerimizin belirlenmesinde temeli, okul oluşturur. Bu süreçte, okula başlama döneminde olan çocukların hazırbulunuşlukları ve gelişim düzeyleri oldukça önemlidir. Okula uyum süreci eğitimi; okula uyumun ilkelerinin ve aşamalarının neler olduğunu içerir. Bununla birlikte, okula uyum sürecinin planlamasının, uygulamasının ve değerlendirilmesinin sistematik hale getirilebilmesi için kılavuz bilgileri aktarmayı amaçlamaktadır.

Genel anlamda bu eğitim, anne-babalara, okul öncesi öğretmenlerine, sınıf öğretmenlerine, eğitimcilere, yöneticilere ve öğretmen adaylarına yönelik, okula uyumla ilgili kuramsal çerçeve oluşturmak, okula uyumu sistemli hale getirerek bir bütün şeklinde sunmak, okula uyum sürecinde faydalı olacak teorik ve pratik bilgiler vermeyi hedeflemektedir.

Eğitimin İçeriği

1. Okul ve Çocuk
  2. Okula Başlama ve Okula Başlayan Çocukların Hazırbulunuşlukları
  3. Okula Uyum
  4. Çocuğun Okula Uyum Sağladığını Nasıl Anlarız?
  5. Okula Uyum Sürecini Etkileyen Faktörler

• Özel eğitimciler
  • Çocuk gelişim uzmanları,
  • Branş öğretmenleri,
  • Alana ilgi duyan herkes başvuruda bulunabilir.

ÖRNEK SEMİNER GÖRÜNTÜSÜ

ÖNEMLİ NOT 1:
BU SERTİFİKA PROGRAMI KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VERMEZ! BU SERTİFİKA PROGRAMI KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİM AMAÇLIDIR!

--1 adet  sertifika elde edebileceğiniz bir kişisel gelişim programıdır.
-- Erken Çocuklukta Okula Uyum Süreci Eğitim Semineri
--Yayın bant kaydı olarak değil canlı yayın şeklinde gerçekleşecektir.
--Yayın esnasında görüntülü , sesli ve yazılı şekilde etkileşim olacaktır.
1. Oturum 16.00-17.30
2. Oturum 17.45-19:15

--60 ₺ eğitime katılım ücreti bulunmaktadır.
--Sertifikalarınız eğitim bitiminden sonraki en geç 15 iş günü içerisinde alıcı ödemeli olarak  kargoya verilecektir.
--Kargo gönderim bilgileriniz eğitim esnasında sizlerden talep edilecektir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

1. Bu konu ile alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

Kredi Kartı ile Hemen Ödeme Yapmak için Tıklayınız !

Eğititim Süreci ; Kayıt Sonrası , Tarafınıza kayıt işlemini tamamladığınıza dair bir sms ilettilmektedir , Seminerden 1 Gün önce Seminere giriş yapacağınız web adresi ve giriş bilgileri iletilmektedir. (Havale veya Kredi Kartı ile yapılan ödemeler sistemden bankaların açıldığı ilk iş gününde kontrol edildikten sonra size onay için dönüş yapılacaktır.)

Eğitim Sonunda katılımcılara Eğitim Sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız. , Belgeler Hijyen Koşulları içerisinde üretilip Tarafınza Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak seminerden EN GEÇ 15 iş günü sonra kargoya teslim edilecektir.

Uzaktan Öğretim Sistemi ;
Kayıt Sonrasında Tarafınıza gelecek SMS ile Kurumumuza ait LMS ( Uzaktan Eğitim Sistemine)  Giriş yaparak İlgili ders tarihinde canlı yayın olarak derslere katılabilirsiniz.  Yazılı ve görüntülü  olarak soru sorma imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca sistem üzerinden sunu ve eğitimciyi takip edebilirsiniz . Derslerinizi ; Telefon , Tablet  , Bilgisayar gibi tüm akıllı cihazlardan herhangi bir program indirmeden dahil olabilirsiniz.

•  Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu dpusem@dpu.edu.tr adresine mail olarak iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFENAD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ  YAZINIZ.)

0274 443 18 5​​​​​9