EĞİTİM İÇERİĞİ

4. İLETİŞİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
  5. ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ

1-TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMİ

İş Hayatında Takım Çalışması Esastır. Takım Halinde Çalışmak, İnsanların Birbirlerini Dinlemelerini, Bilgilerini Paylaşmalarını, Yapıcı Geribildirim Almak Ve Vermek Suretiyle Olumlu Değişiklikler Yapmalarını Ve Karşılıklı Güven Oluşturmalarını Sağlar.

2-ZAMAN YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Zamanın Önemini, Zamanımızı Çalan Şeylerin Neler Olduğunu, Nerelerden Zaman Kazanabileceğimizi Ve İyi Bir Zaman Kullanıcısının Özelliklerini Ve En İyi Zaman Planlamasının Sırlarını Anlatmaktır.
Zaman Nedir?
Zamanın Önemi
Zamanın Etkin Kullanımını Etkileyen Faktörler
Zamanı Etkin Kullanmayı Etkileyen Kelimeler
İnsanlar Zamanlarını Niye Boşa Harcarlar?
Zaman Tuzakları Neler /Zamanı Çalan Hırsızlar Ve Hırsızların Tutuklanması
Sizden Kaynaklanan Ve Zaman Kaybına Neden Olan Faktörler

3-TELEFONDA İLETİŞİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Telefonda Hizmet Sunanların Karşılarındaki Kişilere Güven Vermelerini Doğru Kişilere Ulaşarak Ön Yargısız Olarak Onları Dinlemelerini Müşteriye Uygun Çözümler Bulmalarını İtirazlarla Ve Zor Müşteriler İle Başa Çıkmalarını Ve İnsanları Telefonda Satış İçin İkna Edebilmelerini Sağlayan Teknikleri Öğretmektir.
Konu Başlıkları
Telefonda İletişim Neden Önemlidir?
Temel Telefon Ve Hitap Kuralları
Telefonda Satış İle Klasik Satışın Farkı
Telefonda Etkili İletişim Kurabilme
Müşteriyi Tanıyabilmek
Ses Tonu Ve Diksiyon
Görüşme Öncesi Hazırlık Yapma
Telefonda Satış İçin Kullanılması Gereken Kelimeler
İhtiyacı Anlama
Doğru Soruları Sorma Ve Yönlendirme

4-PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Eğitimimiz, Hedeflerin Ve Amaçların Belirlenmesi İle Zamanın Önemini Öğretir. Nereye Gideceğini Bilmeyen Bir Gemi Denizde Kaybolmaya, Hedefleri Ve Amaçları Belirlememiş Bir Proje İse Başarısız Olmaya Mahkumdur. Bu Yüzden Projenin Kapsamını, Belirlemek Çok Önemlidir. Kapsamı Belirlemek Kadar, Projeleri Zamanında, Bütçesinde Ve İstenen Kalitede Bitirmek De Bu Sertifika Programı Çerçevesinde Katılımcılara Anlatılacaktır.

5-İLETİŞİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
İletişim Nedir?
İletişim Çeşitleri
Empatik İletişim Nedir?
İletişimde Uyum Ve Ahenk
Sözsüz İletişim
Beden Dilinin Etkin Kullanımı
İletişim Tarzımız
İletişim Engelleri Ve Aşma Yolları
Kazan-Kazan İlkesi
Yanlış Dinleme

EĞİTİM SÜRESİ: 20 SAAT

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.