Kendi İşinin Patronu Olmak İsteyenlere Özel Eğitim Programı

4. İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
  5. İLERİ SATIŞ EĞİTİMİ

1)MARKA YARATMA EĞİTİMİ

Günümüzde rekabetin arttığı tüketicilerin mantıklı kararlar verebilmeleri neredeyse mümkün değil iken markalar güven, belirginlik, tutarlılık, statü, aitlik temsil etmekte ve kişilerin ve firmaların kendilerini ifade etme yöntemi olmaktadırlar.
Ticari başarıyı yakalayabilmek için firmaların veya kişilerin; iş- marka –tüketici arasındaki ilişkileri çok iyi anlayabilmeleri ve markalarını organizasyonlarının merkezine yerleştirmeleri ve tüm hareket ve kararlarını bu merkezi prensipe göre belirlemeleri gerekmektedir.
Günümüzde Marka; işten işe, işten tüketiciye, kişiden kişiye olmak üzere çok değişik boyutlarda ve şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Sıradışı, kazanan, yaratıcı marka için sadece ürüne odaklanmak yeterli olmamakta, doğru ve anlamlı marka stratejileri geliştirerek sosyal ve kültürel değişime ayak uydurmak gerekmektedir.

Pazarlama ve Marka yönetimi nedir, ne değildir?
Marka yönetimi ile ürün yönetimi arasındaki farklar nelerdir?
Marka konumlandırma stratejileri
Marka Değerliliği ve Markalar Arası Rekabet Edilebilirlik
Uluslararası Pazarlarda Marka Olabilmek

2)GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Amacı, Modelleri ve Hedef Kitlesi
Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacı ile verilir. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenir.

3)İŞ PLANI HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Basitçe söylemek gerekirse, iş planı tanıtıcı bir dökümandır ve bu döküman;
• şirketinizin planlarını ortaya koyar,
• bu planların nasıl gerçekleştirilebileceğini gösterir ve okuyucunun değerlendirme yapabilmesi için
ihtiyaç duyduğu bilgileri içerir.
İş planı şirketinizi tanımlamalı ve kısa, öz ve doğru bir projeksiyon yapmalıdır. Ancak, iş planı aynı zamanda pazarlama öğesi de olan bir belgedir ve bu nedenle söz konusu tanımlama aynı zamanda dikkat çekici de olmalıdır.
•İş planı bir yandan sizin projenizin sabit bir hedef olmayacağını kabul etmeli, öte yandan mevcut konumu, mevcut gereksinimleri ve projenin gelecekte sunacağı fırsatları göstermelidir. Plan, şirketinizin güçlü yanlarını vurgulamalı; ancak aynı zamanda sorunlar ve bunların nasıl aşılacağı ya da en aza indirileceği konusunda gerçekçi olmalıdır.
Bir iş planı hangi amaca hizmet eder?
Fon yaratma amaçlı herhangi bir girişim, hemen hemen her zaman bir iş planının ortaya koyulmasını gerektirecektir. Krediler için bankalara, kredi ya da öz sermaye için risk sermayesi yatırımcılarına başvurulduğunda bu durum ile karşılaşılması kaçınılmazdır.
Bazı ana ortaklık şirketler, iştiraklerinin her yıl bir iş planı vermesini ister.
Ancak iş planları yalnız harici amaçlar için yapılmaz. Bunlar, aynı zamanda şirketin kendi yönetimi için de önemli planlama araçlarıdır

4)İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

İkna Bir Sonuçsa Eğer, İkna Sanatı Bu Sonuca Ulaşmak İçin Uygulanan Süreci En İyi Şekilde İdare Etme Yöntemlerinin Bütünüdür...
Bu Eğitimin Adının İkna Mühendisliği Olmasının Sebebi, İkna İle İlgili Formüllerin Doğru Uygulandığı Takdirde Tıpkı Mühendislikteki Gibi Kesin Ve Net Sonuçlar Alınmasıdır. Eski Öğretilerden Günümüzdeki Bilimsel Bulgulara Kadar İkna Sanatının Gizli Kalmış Bütün Teknikleri Bu Eğitimde Verilmektedir. Eğitimin Amacı Katılımcılara Sadece Teorik Bilgiler Verilmesi Değil, Aynı Zamanda Farkındalık Kazandırarak Teknikleri Özümsemelerini Sağlamaktır

5)İLERİ SATIŞ EĞİTİMİ

İleri Satış Teknikleri Eğitimi; Günümüzde Müşterisini Anlayan, Psikolojik Özelliklerini Önemseyen, Satın Alma Davranış Ve Özelliklerine Saygı Gösteren, Yeni Pazarlama Anlayışı İle Profesyonel Satış Davranışını Bütünleştirebilen Ve Mükemmel Hizmet Anlayışını Amaç Edinmiş Kişi Ve Kurumlar Varlıklarını Sürdürebilmektedir. İleri Satış Teknikleri Eğitimi Katılımcılarda Bu Becerilerin Geliştirilmesini Amaçlamaktadır.
Günümüz Satış Ve Pazarlama Davranışlarında Değişen Taraflar Hakkında Bilgi Sahibi Olması

EĞİTİM SÜRESİ: 20 SAAT

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.