5 EĞİTİM 5 SERTİFİKA
  3. GHP-İYİ HİJYEN UYGULAMLARI EĞİTİMİ
  4. DÖKÜMANTASYON EĞİTİMİ
  5. GMP-İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Kredi Kartı ile Hemen Ödeme Yapmak için Tıklayınız !

1-17025 LABORATUVAR AKREDİTASYONU EĞİTİMİ

TS EN ISO 17025 belgesi standardı genel olarak; laboratuvar Kalite Yönetim Sistemi + laboratuvar Teknik Şartları kapsayan bir standarttır.

Yönetim sistemlerinin kullanımındaki gelişmeler büyük kuruluşların parçasını oluşturan ve ya başka hizmetlerde sunan laboratuvarların genel olarak hem ISO 9001 belgesine hem de bu ISO 17025 belgesi standardına uygun olduğu bilinen bir kalite yönetim sistemine göre çalışmalarının sağlanmasına olan ihtiyacı artırmıştır. Bu nedenle, laboratuvarın yönetim sistemi kapsamına giren deney ve kalibrasyon hizmetlerinin kapsamıyla ilgili ISO 9001 belgesinin bütün şartlarının birleştirilmesine özen gösterilmiştir.

2-GHP EĞİTİMİ (GOOD HYGIENE PRACTISE)

Uygun Hijyen Gerekleri olarak ifade edilen GHP, hijyenik gereksinimlerle
ilgili olup, gıda,kozmetik ve ilaç,kimyasal madde üretim tesislerinin
hijyenik tasarımı ve yapılandırılması, temizleme ve dezenfeksiyon
yöntemlerini, gıda işlemede pişmemiş gıdaların mikrobiyal kalitesi, her
işlem basamağının hijyenik operasyonu,personel hijyeni gibi uygulamaları
içeren bir sistemdir.

3-GMP EĞİTİMİ
( Good Manufacturing Practices = İyi Üretim Uygulamaları, İyi İmalat Uygulamaları ), ürünün iç ve dış kaynaklardan kirlenme olasılığını önlemek veya azaltmak amacıyla, kuruluşla ilgili iç ve dış şartlara ilişkin koruyucu önlemleri içerir.
GMP kuralları üretimde kalite yaklaşımını temel alır.
GMP (İyi Üretim Uygulamaları) ilaç, gıda ve kozmetik sektöründe kontaminasyon, karışıklık ve hataları azaltmak ve engellemek amacıyla hammadde, ön işleme, ürün geliştirme, üretim, paketleme, depolama ve dağıtım aşamalarında tüm süreç boyunca uygulanan bir sistemdir

4-DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ

Kalite Yönetimi Sistemleri Dokümantasyonu İçinde Yer Alan Kalite Politikasının Ve Kalite Hedeflerinin, Kalite El Kitabının, Standardın Öngördüğü Prosedürlerin, Proseslerin Etkin Planlanmasın, Uygulanmasının Ve Kontrolünü Sağlamak İçin Kuruluşun İhtiyaç Duyduğu Dokümanların Kuruluşun Büyüklüğü Ve Faaliyetlerin Özelliği, Proseslerin Karmaşıklığı Ve Bunların Aralarındaki Etkileşim Ve Personelin Yeterliliği De Dikkate Alınarak Hazırlanmasını Sağlamaktır.

5-GLP EĞİTİMİ
İyi Laboratuvar Uygulamaları (İLU) - Good Laboratory Practice (GLP), klinik çalışmalar dışındaki sağlık ve
çevre güvenliği çalışmalarının planlanması, yapılması, izlenmesi, kaydedilmesi, arşivlenmesi ve rapor edilmesi
şartlarını ve yönetim usullerini içeren bir kalite güvence sistemidir.

EĞİTİM SÜRESİ: 20 SAAT

KİMLER KATILMALI
  • SAĞLIK KURUMŞLARINDA ÇALIŞMAK İSTEYENLER
  • SAĞLIK PERSONELİ-SAĞLIK TEKNİSYENLERİ
  • KİMYAGERLER
  • BİYOLOGLAR
  • LABORANTLAR

EĞİTİM SÜRECİ VE İŞLEYİŞİ

• Eğitim sistemi uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmektedir.
  • Dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Derslerin ve sınavların işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Birden fazla eğitime katılım sağlanması durumunda her dersin sınavı ayrı ayrı düzenlenmektedir.
  • Eğitim programına kayıt işlemi tamamlanıp belge iletildikten sonra 48 saat (2 iş günü) içerisinde eğitim programı açılmaktadır.
  • Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yolu ile iletilmektedir.
  • Eğitim sürecinde hatırlatma mesajları gönderilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
  • Eğitim ve sınav süresi katılmış olduğunuz eğitim program saatine/süresine göre 45 – 90 gün sürecektir. Eğitim süreci mesaj olarak iletilecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır. Sınavdan başarılı olma durumunda sınav sistemi kapanmaktadır. Sınavdan başarısız olma durumunda sınav sistemi güncellenerek eğitim takvimi içerisinde aday sınavını tekrar çözerek göndermesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar kargoya alıcı (aday tarafından) ödemeli gönderilecektir.

ü Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.

ü Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlikte dekontunuzu dpusem@dpu.edu.tr adresine mail olarak iletmeniz gerekmektedir.

ü Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ  YAZINIZ.)

Eğitim Sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız.