Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitim Programı

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitim Programı

LOJİSTİK VE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ EĞİTİM PROGRAMI

Lojistik ve Tedarik Zinciri alanında kendini geliştirmek ve bu alanda çalışmak isteyen kişiler için hazırlanmış eğitim programı; dağıtım, depo, stok süreçleri, taşımacılık alanları, gerekli belge ve işlemlerin detaylı şekilde yer aldığı programdır.

Kredi Kartı ile Hemen Ödeme Yapmak için Tıklayınız !

EĞİTİM İÇERİĞİ:

28. TAŞIMA İLE İLGİLİ GÜMRÜK İŞLEMLERİ
  29. ANTREPO
  30. RİSK

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi eğitim programı uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır. Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır. Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir. Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir. Her adayın başarısız olması durumunda 3 sınav hakkı vardır. Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.

EĞİTİM SAATİ: 90 SAAT

EĞİTİM SÜRECİ VE İŞLEYİŞİ

• Eğitim sistemi uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmektedir.
  • Dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır.
  • Derslerin ve sınavların işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Birden fazla eğitime katılım sağlanması durumunda her dersin sınavı ayrı ayrı düzenlenmektedir.
  • Eğitim programına kayıt işlemi tamamlanıp belge iletildikten sonra 48 saat (2 iş günü) içerisinde eğitim programı açılmaktadır.
  • Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yolu ile iletilmektedir.
  • Eğitim sürecinde hatırlatma mesajları gönderilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
  • Eğitim ve sınav süresi katılmış olduğunuz eğitim program saatine/süresine göre 45 – 90 gün sürecektir. Eğitim süreci mesaj olarak iletilecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır. Sınavdan başarılı olma durumunda sınav sistemi kapanmaktadır. Sınavdan başarısız olma durumunda sınav sistemi güncellenerek eğitim takvimi içerisinde aday sınavını tekrar çözerek göndermesi gerekmektedir.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Sertifika eğitim bitiş tarihinden sonraki 20 iş günü içerisinde kargo olarak gönderilmektedir.
  • Sertifikalar kargoya alıcı (aday tarafından) ödemeli gönderilecektir.

ü Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.

ü Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlikte dekontunuzu dpusem@dpu.edu.tr adresine mail olarak iletmeniz gerekmektedir.

ü Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ  YAZINIZ.)

Eğitim Sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız.