Yenilikçi Öğrenme ve Öğretme Araçları Eğitim Programı

Öğretmen ve Öğretmen Adaylarına Özel 32 Farklı Program Kullanımı içeren , Teknoloji ile Öğretmenlik Uygulamalarını harmanlayan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ABD öğretim elemanları Kadrosu tarafından hazırlanan özel bir sertifikalı eğitim programıdır. Belgeleri Traskriptli olarak hazırlanmaktadır. 32 Farklı Program kullanımı hakkında Bilgi Vermektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı eğitim profesyonellerine, öğretmenlere, öğretmen adaylarına zengin öğretim içerikleri tasarlamak, farklı bakış açıları kazandırmak ve etkili öğretim yöntem ve tekniklerini uygulamaları amacıyla geliştirilmiş bir programdır.

1.Eğitim Teknolojisi Giriş
2.Fatih Projesi